Montör till Norrskydd i Örnsköldsvik

Montör till Norrskydd i Örnsköldsvik

Information om tjänsten
Under hösten har Norrskydd satsat på verksamheten i Örnsköldsvik, men för att nå kundernas efterfrågan behöver de stärka teamet med ytterligare kompetens på orten. Därför söker vi nu montörer som vill vara med och bli viktiga nyckelspelare för framtiden. För dig med rätt driv och ambition finns goda möjligheter att utvecklas i både rollen och företaget.

Den här tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket betyder att du är anställd av oss på Simplified och arbetar som konsult på Norrskydd.

Arbetsuppgifter
Som montör är ditt arbete att montera lås och dörrar samt utrymningstillbehör mot framförallt företagskunder. Det är ett omväxlande arbete på många sätt där du dels har en variation i fysisk arbetsplats och olika typer av problem att lösa. Du läser ritningar och följer dessa i ditt arbete, men det krävs att du tar egna initiativ när problem uppstår. Det är ett självständigt arbete där du tar ansvar över att göra kunderna nöjda!

Vi söker dig som
Är en händig person med någon form av praktisk erfarenhet från teknik, bygg eller montering av något slag. Meriterande är erfarenhet från liknande arbete med lås- och dörrmontering. B-körkort och god svenska är ett krav för tjänsten då Norrskydds kunder kräver detta.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du behöver vara initiativtagande, ansvarsfull och professionell mot dina kunder för att både trivas och prestera bra i rollen som montör.


Övrigt

Omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Örnsköldsvik

Du som söker får ej ha anmärkningar i belastningsregistret eller hos Kronofogden.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd är ett norrländskt säkerhetsföretag och vår marknad består främst av offentlig verksamhet, företag, industri och fastighet. Som säkerhetsentreprenör utför vi allt från projektering och installation till efterservice av lås och låssystem. Även passer-, larmsystem, kameraövervakning, värdeförvaring och andra säkerhetsprodukter och system ligger i vårt tjänsteutbud och produktportfölj.

Vi är för närvarande drygt 40 engagerade medarbetare fördelande på fyra orter i Norrland; Lycksele, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Under 2019 gick det familjeägda investmentbolaget Ekström Invest in som majoritetsägare i Norrskydd.

Mer om det finns att läsa på www.norrskydd.se och www.ekstrominvest.se.