Processoperatör till Biorefinery Demo Plant i Örnsköldsvik

Processoperatör till Biorefinery Demo Plant i Örnsköldsvik

Vill du vara en i laget som säkerställer att våra processer i Biorefinery Demo Plant fungerar på ett säkert och effektivt sätt?
Nu söker vi en medarbetare till vårt lag av processoperatörer.

Biorefinery Demo Plant i Örnsköldsvik är en unik utvecklings- och demonstrations-anläggning med kontinuerlig drift för uppskalning av nya bioraffinaderiprocesser med biomassa som råvara. Ett team med tio processoperatörer fördelat på fem skift kör anläggningen kontinuerligt, det blir dina närmsta arbetskollegor.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör svarar du för den löpande verksamheten i Demoanläggningen. Du övervakar driften och utför provtagningar och visst underhåll. Varje uppdrag i anläggningen är unikt, det innebär att du som operatör ständigt utmanas till utveckling och problemlösning. Tjänsten innebär att du arbetar fem-skift i tolv-timmars arbetspass.

Dina kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har processteknisk utbildning, gärna på högskolenivå, och god erfarenhet av liknande arbete inom processindustrin.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en utåtriktad lagspelare som bidrar med positiv energi till gruppen samtidigt som du kan arbeta självständigt med ett starkt eget driv.

För mer information kontakta:

Driftchef, Karin Hägglund på telefon 0660 – 793 81, 070 – 573 40 03
Facklig representant IF metall, Per Sikström på telefon 070-260 42 07

Välkommen med din ansökan

Din ansökan med personligt meddelande och CV skickar du till Lisa.Holmgren@sekab.com. Sista ansökningsdag är söndag den 28 april 2019

På SEKABs arbetsplatser råder nolltolerans mot droger och drycker som enligt lag definieras som alkoholdryck. Det innebär att vid nyanställning genomförs alltid en hälso- och drogtest.

Sekab bedriver verksamheten i enlighet med FN:s Global Compact och de tio principerna kring mänskliga rättigheter, arbetsvillkor, miljö och korruption.

Vi utgår från grundläggande principer enligt lag om lika behandling och icke diskriminering oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, sexuell läggning, könsöverskridande identitet, etniskt tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Människors olikheter samt erfarenhet, utbildning, livssituation och värderingar skapar tillsammans en dynamisk mångfald som tillför nya perspektiv och idéer.

På Sekab jobbar vi värdegrundsbaserat och våra värdeord är Kreativitet, Engagemang och förtroende.
Mer info
Email Mejla Sekab E-Technology AB
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sekab.com/sv/bioraffinaderi/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEKAB är ett
Svenskt Kemi- och Cleantechföretag. Vi förädlar etanol till biodrivmedel och kemikalier. Vi utvecklar bioraffinaderiteknik för nya hållbara produktmöjligheter baserade på cellulosaråvaror.

SEKAB omfattar två bolag Sekab Biofuels & Chemicals AB och Sekab E Technology AB, tillsammans är vi drygt 80 medarbetare.

Vår kemifabrik, demonstrationsanläggningen och vårt huvudkontor finns i Örnsköldsviks Biofraffinaderiområde.


Vår vision är att skapa en bättre värld genom hållbara lösningar