Serviceingenjör sökes till Schneider Electric i Örnsköldsvik!

Serviceingenjör sökes till Schneider Electric i Örnsköldsvik!

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som vill arbeta med framtidens teknik. Du är en glad och positiv person som är öppen för nya erfarenheter. På Schneider Electric så blir datorn din nya skruvmejsel och du får möjlighet till ett meningsfullt arbete! Läs vidare så berättar vi mer om tjänsten, urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Schneider Electric räkning en serviceingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos dom.

Önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jennifer.flyckt@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Varför Schneider Electric?
Jo - väljer du att arbeta här så lovar Schneider dig att du kommer att få ett meningsfullt arbete där du har en inkluderande miljö och får möjligheten att påverka. Utöver fantastiska kollegor får du även ta del av andra förmåner - såsom tjänstebil och friskvårdsbidrag på 4.000kr per år.

Arbetsuppgifter

Inledningsvis i din anställning kommer du att genomgå en intern utbildning så att du får en bra start och god kännedom om ditt nya arbete. Som serviceingenjör arbetar du ute på olika projekt och bland annat länkar ihop olika automationslösningar. Du spenderar tid ute hos olika kunder och felsöker samt genomför drifttagningar av system. Inledningsvis kommer arbetsuppgifterna att anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter och önskemål.

Några vanligt förkommande arbetsuppgifter:
  • Kundkontakt
  • Felsökning
  • Drifttagning och installation
  • Programmering
Vi söker dig som

Har god datorvana och kunskaper inom programmering. För att inte startsträckan ska bli för lång ser vi att du har arbetslivserfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation. Ett krav för tjänsten är att du innehar ett B-körkort samt kan kommunicera och skifta i tal och i skrift på svenska och engelska då arbetsuppgifterna förutsätter detta.

Dina personliga egenskaper är viktigast för tjänsten. Du är en positiv och flexibel person samtidigt som du är lyhörd gentemot kunder och kollegor. Sist men absolut inte minst så brinner du för all form av teknik och vill vara med och bidra med nya smarta lösningar!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem.

De erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I deras globala ekosystem samarbetar de i deras öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. De tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Deras engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On" är överallt och för alla.

Läs mer på deras hemsida: www.se.com/se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.