IT-tekniker till Sanmina

IT-tekniker till Sanmina

Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll inom IT på Sanmina i Örnsköldsvik. Är du en kommunikativ person med en känsla för service? Besitter du goda kunskaper inom utveckling av IT och infrastrukturprojekt? Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arebetsuppgifter

Du kommer teamleda Sanminas IT-avdelning. I denna befattning kommer du växla mellan en ledande roll för gruppen och en operativ roll där du stöttar den dagliga verksamheten i IT-relaterade ärenden tillsammans med våra IT-tekniker.

Du kommer arbeta med att utföra installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetsstationer, och servrar samt att utveckla och förnya Sanminas IT-lösningar vid behov.

Din profil

Du har relevant akademisk bakgrund inom IT och det är meriterande med tidigare erfarenhet teamledning samt liknande arbetsuppgifter. Då du i denna roll har mycket kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av några utav följande:
  • VM och Server underhåll
  • Virtualization VMware, Virtual Box
  • Administrering och hantering av Windows Servers (2003, 2008 och 2012)
  • Erfarenhet av arbete med Windows 32/64bit, Linux (Ubuntu)
  • Databaser: SQL Base, MS SQL Server (2000, 2005, 2008), MySQL 5.x, MS Access
  • Kunskap om nätverksprotokoll
  • Programmeringsspråk: Microsoft .NET (VB, C#), C, Perl, PHP, Java (ME, SE), jQuery, HTML (4,5, CSS) WIX, VBScript
Om Sanmina

Sanmina är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner.

Att jobba hos oss , våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 maj (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.