Ingenjörer till Sanmina

Ingenjörer till Sanmina

Sanmina är en kontraktstillverkare som fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa produkter, många inom medicinsk teknik. Sanmina utvecklas ständigt och har nu behov av ingenjörer med olika inriktningar, t ex elektronik, mekanik, teknisk fysik och design. Hos Sanmina kan du få utmanande arbetsuppgifter och fortsätta att utvecklas. Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Ingenjör på Sanmina finns många möjligheter!

Som produktingenjör är du tekniskt ansvarig för vår kunds produkt. Du samarbetar med kund och övriga funktioner inom företaget och skapar produktionsunderlag utifrån kundens, Sanminas och myndigheters krav. Du jobbar kontinuerligt med effektiviseringar och förbättringar samt hanterar produktförändringar.

Som utvecklingsingenjör inom testsystem utvecklar vi testsystemprodukter på uppdrag av våra kunder som finns i Europa. Testsystemen som levereras används vid produktion av medicinsk elektronik. Kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar. Med stor noggrannhet mäter och styr vi t.ex. temperaturer, vätskevolymer, lägen och rörelser, spänningar och strömmar, etc. Många av funktionerna utvecklas i Labview.

Som komponentingenjör arbetar du med att på ett snabbt och effektivt sätt utföra genomgång av våra kunders underlag med förslag på alternativt material eller andra lösningar vid behov. Du utför artikelvård i våra system och arbetar i projektgrupper med inriktning mot att introducera nya produkter i vår produktionsanläggning

Att arbeta på Sanmina innebär ett nära samarbete med såväl vår kund som övriga funktioner inom företaget. Det är därför viktigt att du trivs att samarbeta med personer med olika bakgrund och kompetenser, ofta i ett högt tempo.

Din profil

Du har en teknisk ingenjörsutbildning på högskolenivå inom antingen teknisk fysik, mekanik eller elektronik. Meriterande är om du har erfarenhet av industriell tillverkning, antingen kretskort och/eller mekanik.

Som person är du både drivande och analytisk. Du är van att arbeta i Excel och olika databaser och du beskrivs ofta som strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra.

Då Sanmina är ett internationellt företag är det viktigt att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Om Sanmina

Sanmina är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Att jobba hos oss , våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 apr (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.