Investeringsrådgivare

Investeringsrådgivare

Har du erfarenhet av en kundnära roll inom placering och investering? Söker du nya utmaningar och personlig utveckling? Söderberg & Partners i Örnsköldsvik söker en kunnig och drivande investeringsrådgivare för att hjälpa våra kunder att optimera sina finansiella placeringar.

Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder, och ansvarar för hela kundprocessen då du utreder, rådgör, och följer upp våra kunders innehav.

Vi tror att du idag arbetar i en kundnära, säljande roll som t.ex. placeringsrådgivare eller privatrådgivare. Som person bör du vara noggrann och strukturerad, samt utmanas av att ge bästa tänkbara service och mervärde till kunden. Du drivs av att upprätthålla vår höga kundnöjdhet, och har en vilja att självständigt organisera, ta tag i och slutföra dina uppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som har hög moral och etik och ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden samt stabila och hållbara relationer.

Teamet i Örnsköldsvik består av 16 medarbetare, både rådgivare och administratörer, och vi har en mycket familjär och trevlig stämning på kontoret.
  • Licensierad investeringsrådgivare, Swedsec
  • Har ett par års erfarenhet i branschen
  • Är förtroendeingivande och social med en positiv grundsyn
  • Är affärs- och kundfokuserad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
  • Har stort eget driv och vill utvecklas i branschen tillsammans med oss
Insuresec-licens är en fördel.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Stora Torget 2 B, Örnsköldsvik

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-01-24

Kontaktperson: Anders Jacobsson, teamledare, 0703 85 84 40

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Anders Jacobsson, teamledare
Telefon 0703 85 84 40
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?