Trainees till Bosch Graduate Specialist Program inom Logistik eller Marknad

Trainees till Bosch Graduate Specialist Program inom Logistik eller Marknad

Jobbeskrivning

GSP Traineeprogram inom Logistik, Marknad och Konstruktion
Vi har två traineeplatser kvar med start i höst, en inom Logistik och en inom Försäljning och Marknad.

Programmet ger dig unika möjligheter genom ett skräddarsytt program som matchar din kompetens och dina ambitioner med vårt behov, samt genom kontinuerlig handledning och utvärdering under hela programmet. Programmet ger en god förståelse för vår verksamhet där du får uppleva olika delar av organisationen och arbeta nära engagerade kollegor under en intensiv traineeperiod. Programmets mångsidighet ger dig unika möjligheter att utforska och utveckla många sidor både hos dig själv och hos oss. Du kommer ha goda chanser att bygga nätverk både i Sverige och utomlands, vilket blir viktigt i din framtida karriär inom Bosch!

Programmet innehåller flera perioder på olika avdelningar, varav minst en av dem är förlagd utomlands.

Efter ett framgångsrikt genomfört tvåårigt program erbjuds du en fortsatt anställning som passar dina intressen och ditt specialistområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som nyligen har studerat på högskola eller universitet inom något av områdena Logistik, Ekonomi, Försäljning eller Marknad. Du som söker har varit yrkesverksam i max två år efter din kandidat-, master- eller magisterexamen.

Vi söker dig som är driftig och motiverad till att utvecklas både på det professionella och personliga planet. Du har goda studieresultat samt höga yrkesmässiga ambitioner och ett stort personligt intresse för antingen Logistik, Ekonomi, Försäljning eller Marknad.

Du behöver motiveras av problemlösning och ha en god förmåga till kritiskt tänkande. Du är strukturerad, har god förmåga att planera och har lätt för att samarbeta.

Du behöver ha goda färdigheter i att kommunicera på både svenska och engelska.

Ytterligare information

Programmet planerar att startas upp i september 2022.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast den 30 juni.
Var vänlig ange önskat område i din ansökan.

Mer information
För mer information om Traineeprogrammet, vänligen kontakta HR Business Partner Peter Gimbergsson eller Petra Karlström, via e-post: peter.gimbergsson@boschrexroth.se / petra.karlstrom@boschrexroth.se eller på telefon: 0660-87202.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bosch.com/en/com/home/index.php
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Ta chansen att kickstarta din karriär genom Bosch Graduate Specialist Program (GSP). GSP är ett tvåårigt traineeprogram som startar i september 2022. Programmet är uppdelat i flera perioder där du tjänstgör inom olika funktioner och avdelningar, varav minst en period är förlagd utomlands. Varje period kommer ge dig nya kunskaper och unika möjligheter att lära känna företaget på ett brett plan. GSP är en god grund för din framtida specialistkarriär hos oss!

Som trainee blir du tillsvidareanställd.

Om företaget
Bosch Rexroth är en av världens ledande specialister inom driv- och styrteknik och säkerställer effektiva, kraftfulla och säkra rörelser i maskiner och system av alla storlekar. Med intelligenta komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster skapar Bosch Rexroth den miljö som krävs för fullständigt uppkopplade tillämpningar. Bosch Rexroth erbjuder sina kunder hydraulik, elektriska driv- och styrsystem och teknik för linjära rörelse och montering, inklusive programvara och uppkopplad teknik. Vi finns i över 80 länder och har fler än 32 000 medarbetare världen över.

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och tjänster under varumärket Hägglunds. Verksamheten har ett globalt försäljnings- och serviceansvar med säljbolag och serviceverkstäder över hela världen. Våra kunder finns inom många branscher, den gemensamma nämnaren är att våra kunder kräver det mesta och det bästa. I Mellansel arbetar omkring 400 medarbetare och tillsammans med sälj- och serviceteamen över hela världen är vi cirka 600 medarbetare som arbetar med Hägglundsprodukter.

Vi tillhör Boschkoncernen som i sin tur har omkring 400 000 medarbetare runt om i världen, vilket ger unika möjligheter till internationell karriärutveckling.