Resande servicetekniker sökes

Resande servicetekniker sökes

Varierande tekniskt arbete och världsledande produkter. Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik.

Här får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Då du är på resande fot i upp till 150 dagar/år är detta alltså en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker en servicetekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet i upp till 12 månader. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning direkt hos vår kund.

Företaget har uppdrag i hela Sverige uppskattningsvis är du på resande fot upp till 150 dagar per år. Du är borta i några dagar i stöten men vid vissa tillfällen upp till 1-2 veckor.

Arbetsuppgifter

Då det är avancerade och unika produkter kommer du i början av din anställning att gå parallellt med en erfaren kollega för att läras upp och introduceras i arbetet på bästa sätt. När du känner dig bekväm och mer självgående kommer du få resa på serviceuppdrag själv.

Rollen som Servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag på pappersmassabruk, där företagets produkter står. Produkten analyserar pappersmassa. Du kommer främst arbeta inom Sverige men eftersom företagets produkter står hos kunder i hela världen kan det på sikt bli aktuellt med resor utomlands.

Uppdragen innefattar:
  • Felsökning,
  • Reparation,
  • Förebyggande servicearbete samt uppstart av nya maskiner ute på plats hos kunder.
Vid felsökning och reparation kommer du hantera produktens alla delar. Detta inkluderar områden som mekanik, elektronik samt dator- och processteknik. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden, du har kontakt med ansvariga på plats vid felsökning och vid uppstart av nya maskiner kommer du även instruera driftansvariga på plats i produktens dagliga drift.

Vi söker dig som

Är tekniskt intresserad och tycker om att möta människor. Erfarenhet av resande yrke är starkt meriterande. Du bör ha ett visst kunnande om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning och ha förmågan att lära dig nytt. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån processindustrin. Svenska och engelska språket är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med kunder i Sverige men även kunder i andra länder.

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du har en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer då du träffar många olika typer av samarbetspartners i ditt arbete. Vidare ser vi att du är ödmjuk och har ett intresse för tekniska lösningar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik eller Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (4 dagar kvar)