Maskiningenjör till Örnsköldsvik!

Maskiningenjör till Örnsköldsvik!

Är du utbildad maskiningenjör och har erfarenhet av Catia? Vill du arbeta i högteknologiska projekt hos vår kund i Örnsköldsvik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Maskiningenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Arbete i högteknologiska projekt
  • Frihet under ansvar
  • En arbetsplats där personalen är det viktigaste!
Arbetsuppgifter
Som maskiningenjör hor vår kund kommer du att arbeta som konsult i projekt. Inledningsvis kommer du att få arbeta tillsammans med en kollega som har lång erfarenhet, detta för att du på bästa sätt ska komma in i din nya roll. När du är mer självgående kommer även arbetet att bli friare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • konstruera
  • Produktutveckling
  • Projektarbete
Vi söker dig som:
Är utbildad Maskiningenjör och har erfarenhet av att arbeta i Catia. Vidare ser vi att du är konsultmässig.

För att du ska trivas i uppdraget kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser därför att du är en lagspelare då prestigelöshet är viktigt. Vidare ser vi att du har lätt för att skapa relationer och trivs med frihet under ansvar. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För dig som går till slutskedet av denna rekryteringsprocess kommer en säkerhetsprövning att genomföras.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!