Ekonomiassistent till tillverkande industri i Örnsköldsvik

Ekonomiassistent till tillverkande industri i Örnsköldsvik

Vi söker en ekonomiassistent till vår kund i Örnsköldsvik. Har du tidigare erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning eller är nyexaminerad från universitet? Uppdraget är ett bemanningsuppdrag som skall utmynna i en anställning hos vår kund. Sök idag, urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vår kunds ekonomiavdelning och avlasta deras ordinarie personal. Du kan komma att vara behjälplig i alla avdelningens uppgifter.

Exempel på uppgifter kan vara - bokslutsarbete, projektuppföljning, ekonomiska utredningar och sammanställning av rapporter, säkerställa uppföljning av resultat och nyckeltal, analyser och förslag till korrigerande åtgärder

Kvalifikationer

Vi ser att du gärna har arbetat på en ekonomiavdelning tidigare och har erfarenhet av hur arbetet går till. Alternativt så är du nyexaminerad ekonom och söker erfarenhet inom ekonomi och redovisning.

Vidare behärskar du engelska i tal och skrift och du är en fena på Excel. Vi söker dig som har drivet till att utvecklas och har förmågan till samarbeta väl hos kundföretaget och ta egna initiativ.

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.