Produktingenjör Mekanik

Produktingenjör Mekanik

Är du ingenjör med inriktning mot mekanik? Vill du arbeta på ett företag inom tillverkande industri som ligger i framkant? Anser du dig själv vara noggrann och strukturerad? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande! Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning hos Sanmina.

Arbetsuppgifter

Som produktingenjör är du tekniskt ansvarig för kundernas produkter. Du samarbetar med kund och övriga funktioner inom företaget och skapar produktionsunderlag utifrån kundens och myndigheters krav. Du jobbar kontinuerligt med effektiviseringar och förbättringar samt hanterar produktförändringar.

Arbetet innebär ett nära samarbete med såväl vår kund som övriga funktioner inom företaget. Det är därför viktigt att du trivs att samarbeta med personer med olika bakgrund och kompetenser, ofta i ett högt tempo.

Din profil

För att lyckas i rollen som produktingenjör tror vi att har du teknisk utbildning på högskolenivå inom mekanik. Meriterande är om du har erfarenhet av industriell tillverkning, antingen kretskort och/eller mekanik.

Som person är du både drivande och analytisk. Du är van att arbeta i Excel och olika databaser och du beskrivs ofta som strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra.

Det är även viktigt att du kan kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Om Sanmina

Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 270 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd? Skicka då din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.