Komponentingenjör

Komponentingenjör

Till Sanmina söker en komponentingenjör med inriktning mot elektronik. Tjänsten är tillsvidare med direkt anställning på Sanmina. Vill du arbeta med att introducera nya produkter, hitta materiallösningar och arbeta med artikelvård. Så sök tjänsten så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som komponentingenjör arbetar du med att:
  • På ett snabbt och effektivt sätt utföra genomgång av våra kunders underlag med förslag på alternativt material eller andra lösningar vid behov
  • Utföra artikelvård i våra system
  • Arbeta i projektgrupper med inriktning mot att introducera nya produkter i vår produktionsanläggning.
Din profil

Vi söker dig som har en ingenjör utbildning inom elektronik, teknisk fysik eller energi.
Meriterande om du har erfarenhet av kretskortstillverkning.

Du bör ha lätt att samarbeta, vara noggrann och strukturerad. Som person är du både drivande och analytisk och kan kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Om Sanmina

Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 45 000 anställda, varav ca 270 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd? Skicka då din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.