Pichano Teknik söker Fältservicemekaniker till Husum!

Pichano Teknik söker Fältservicemekaniker till Husum!

Inledning:
Är du praktiskt lagd, gillar att meka och har ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och få möjlighet att utveckla verksamheten? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Pichanos räkning en Fältservicemekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pichano Teknik AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pichanos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Varierande och stimulerande arbete.
  • Möjligheten att skapa en långsiktig karriär inom ett växande verkstadsföretag.
  • Kollegor med gedigen branscherfarenhet.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande för att man ska få möjlighet att lära sig så mycket som möjligt. Det är service, reparation, bygg och rivning av konstruktion. Gruppen är ambitiösa och erfarna i varierande åldrar med gedigen branscherfarenhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Rivning och montageuppdrag.
  • Ta bort stålkonstruktioner.
  • Service och underhåll
Vi söker dig som:
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Pichano.
Du är glad, trevlig och positiv, har hög arbetsmoral och en stor vilja att lära sig samt utvecklas vidare i rollen.
Du innehar B-körkort. Vidare är det meriterande om du är utbildad i heta arbeten, alternativt yrkeserfarenhet i området, men är inget krav för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Husum
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!