Mark- & anläggningsarbetare

Mark- & anläggningsarbetare

Affärsområde Anläggning är en ledande anläggningsaktör inom Peab-koncernen. Nu söker vi mark- & anläggningsarbetare för säsongsanställning till Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor
  • VA-arbeten, rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Justeringsarbeten inför asfaltering
  • Gatuombyggnader
Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är händig, engagerad och har ett stort mått av eget driv. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil
B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Relevanta utbildningar är meriterande.

Om tjänsterna
Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi jobbar i team där erfarna medarbetare samarbetar med våra mindre erfarna, på så sätt hjälps vi åt att växa kunskapsmässigt. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du bifogar CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde beräknas ske under april/maj.
Mer info
Kontaktperson Emil Wiberg, platschef
Telefon 0725-33 59 09
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.