Lagersäljare med truckkort till Byggvaruhus i Örnsköldsvik

Lagersäljare med truckkort till Byggvaruhus i Örnsköldsvik

Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som lagersäljare/truckförare hos vår byggvarukund i Örnsköldsvik i sommar.

Dina arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper vår kunds privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, punktlig och har god samarbetsförmåga.

Du som söker bör vara i god fysisk form då lyft förekommer.

Truckkort för motviktstruck är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid vecka 25-33

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid, Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-05-21

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se