Svetsare till Nordic Flanges i Själevad

Svetsare till Nordic Flanges i Själevad

Nordic Flanges Group AB (publ) är verksam inom industriflänsar. Bolaget bedriver produktion och handel av industriflänsar i rostfritt, titan, aluminium samt stål för både standardiserade och kundanpassade applikationer. Genom aktivt och nära samarbete med sina kunder har de en stark ställning på den skandinaviska marknaden.

Läs gärna mer på nordicflanges.com.

Nordic Flanges har sin produktionsanläggning i Själevad, en bit utanför Örnsköldsvik, där de nu behöver förstärka sin produktion med en svetsare.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare på Nordic Flanges kommer du själv att ansvara för och följa företagets rutiner och riktlinjer för att upprätthålla en god arbetsmiljö och bidra till god kvalitet av produkterna. Du kommer självständigt att programmera och redigera maskinerna utefter erhållna underlag och ritningar.

Några av dina arbetsuppgifter kan vara:
  • Planera och optimera jobben
  • Medverka i förbättringsgrupper
  • Vid behov skapa arbetsdokumentation
  • Rapportera information i affärs- och ledningssystemet
  • Underhåll på maskinerna och arbetsplatsen
Din profil
För att lyckas bra som svetsare på Nordic Flanges håller du god ordning på din arbetsplats. Du bidrar till gott klimat genom din sociala färdighet och din vilja av att delge din kunskap till andra. Att läsa ritningar eller arbetsunderlag är något du är van vid. Du trivs med eget ansvar av arbetsuppgifterna och sätter kvalité före kvantitet.

Har du certifikat för svetsmetoderna pulverbågssvetsning och rörtråd så är det meriterande, ett krav är dock att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Truckkort och traverskort är meriterande.

Du kommunicerar både på svenska och engelska väl.

Anställningsomfattning
Heltid. Startdatum enligt överenskommelse.

Anställningsform
Provanställning.

Arbetstid och lön
Dagtid men Skiftgång kan förekomma. Lön enligt överenskommelse.

Övrig information
Välkommen med din ansökan i form av cv och personligt brev, ansökan gör du HÄR. Urvalet sker löpande så ansök gärna så snart du har möjlighet, sista ansökningsdag 2019-04-13. Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen så vänd dig till Patrik Olsson på OnePartnerGroup, patrik.olsson@onepartnergroup.se, 0660-689 605.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 13 apr (22 dagar kvar)