OnePartnerGroup rekryterar Produktionschef till Lättelement

OnePartnerGroup rekryterar Produktionschef till Lättelement

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se.

Lättelement behöver idag förstärkning och vi söker därför en produktionschef till Örnsköldsvik.
Dina arbetsuppgifter
Rollen som produktionschef innebär att du har ansvaret för ledning och styrning av produktionen på Lättelement. Du ska säkerställa den operativa måluppfyllnad som finns avseende arbetsmiljö, kvalitet och leverans. Ditt fokus är att motivera, stötta och driva personalen mot företagets mål. Du är van att titta på produktionstal och kunna se sammanhang utifrån såväl ekonomiska som produktionsmässiga faktorer. Du sitter även i ledningsgruppen på Lättelement.

Du bör ha praktiska och teoretiska kunskaper kring Lean production, du ska kunna implementera och stödja detta i ditt dagliga arbete. För att hela tiden utvecklas som företag kommer du att stötta och utveckla de förbättringsgrupper som finns på Lättelement. Du kommer att vara involverad i investeringar i produktionen samt tillsammans med leverantörer utveckla produkter, verktyg och dylikt.

Som produktionschef kommer du att leda utvecklingsarbetet och förbättringsprocesser i produktionen. Vidare kommer du att ha personalansvaret för produktionspersonalen vilket bland annat innebär daglig styrning, produktionsutveckling, medarbetarsamtal och lönesamtal. I detta kommer du att ha 2 skiftledare till din hjälp. Du är den som har den fackliga kontakten inom kollektivavtalet.
Din profil
För att lyckas i denna tjänst är du som person öppen, lyhörd och tydlig. Vidare har du har lätt att skapa kontakter både internt och externt. Du har sedan tidigare erfarenhet av personalledning och det är meriterande om du har haft liknande position tidigare i yrkeslivet. Du har en god datorvana.

Du kommunicerar obehindrat på svenska både muntligt och skriftligt.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Ansökan till jobbet gör du via onepartnergroup.se genom att skicka in cv och personligt brev. Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag dock senast 2019-08-31. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup Örnsköldsvik 0660-689 602.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (40 dagar kvar)