Nordic Flanges söker Operatör till skärningen

Nordic Flanges söker Operatör till skärningen

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Företagskulturen präglas av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang. För mer information om Nordic Flanges, vänligen besök www.nordicflanges.com

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vår kund Nordic Flanges en Operatör till skärningen i verkstaden. Arbetet innebär att du ska bemanna en skärmaskin i produktionen av flänsar. Antal serier av de olika storlekarna av flänsar varierar och du utför själv enklare programmering av skärdata utifrån ritning. Enklare reparation och service ingår i arbetsuppgifterna.
Truckkort krävs då materialet hämtas och lämnas av operatören med truck innan bearbetningen i skärmaskinen påbörjas.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i verkstadsmiljö. Du är lugn, noggrann och en engagerad lagspelare. Du trivs med fasta arbetsuppgifter och du skapar själv god ordning och reda vid din arbetsstation.
Arbetet är ett bemanningsuppdrag via OnePartnerGroup de första 6 månaderna för att sedan övergå till en tjänst direkt anställd hos Nordic Flanges.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning 6 månader som konsult hos OnePartnerGroup och uthyrd till Nordic Flanges. Efter 6 månader finns goda möjligheter till fast anställning direkt hos Nordic Flanges.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2019-10-24
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (4 dagar kvar)