Montör till vår kund i Örnsköldsvik

Montör till vår kund i Örnsköldsvik

Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Arbetet utförs i verkstadsmiljö på en tillverkningsindustri och är ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom elektronik, mekanik och hydraulik eller liknande är nödvändigt för att kunna göra ett gott arbete. Både större montering och finmontering förekommer.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av exempelvis montörsarbete, verkstadsarbete eller liknande. Du har gått industriprogrammet eller likvärdig utbildning.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av elektronik, mekanik eller hydraulik. Du är fingerfärdig och gillar att arbeta med små komponenter, samtidigt som du inte har några problem med större monteringar också. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-08-23. Vid frågor om tjänsten, kontakta Patrik Olsson, 0660-689 600, patrik.olsson@onepartnergroup.se.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (4 dagar kvar)