Lastbilsmekaniker till Bil Nord i Örnsköldsvik

Lastbilsmekaniker till Bil Nord i Örnsköldsvik

Bil Nord är sedan 1987 ett självständigt dotterbolag till Nordemans Bil AB. Bil Nord har egna nyrenoverade lokaler helt anpassat efter behovet och de är idag en agentur för Scania lastbilar med verksamhet i Lycksele och Örnsköldsvik. Vill du läsa mer om Bil Nord, gör det på nordemansbil.se/bilnord.

Bil Nord behöver förstärkning och söker nu en lastbilsmekaniker påbyggnad till Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av tunga fordon och dess påbyggnationer samt underhåll och reparation? Har du erfarenhet av att skruva i tunga fordon och vill bidra till en härlig stämning i verkstaden? I rollen som lastbilsmekaniker på Bil Nord arbetar du med service, felsökning, reparation, underhåll och dess påbyggnationer. Du kommer att arbeta med Scania lastbilar och några av Bil Nords styrkor är ram-riktning, hjulinställning, tungkyla och påbyggnader.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker med tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning är meriterande. Du har en god datavana.

B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten.

För att trivas som mekaniker hos Bil Nord gillar du att ta eget ansvar och hitta lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, flexibel, ordningsam och självgående. Du utför reparationer med hög kvalitet och sätter kunden i fokus. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön
Dagtid, kvällsskift kan förekomma/Fast lön

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-05-11. Du skickar in ditt cv och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta:

Tomas Johansson
Servicemarknadschef SCANIA
0660 - 579 21
070 - 692 05 91
tomas.johansson@bilnord.se

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (20 dagar kvar)