Lagerarbetare till Hydsupply i Örnsköldsvik

Lagerarbetare till Hydsupply i Örnsköldsvik

Hydsupply, Hydraulic Supplier i Norden AB, är ett serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.

Bolaget är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor, verkstad och lager. Bolaget omsätter ca 100 MSEK och har ett 50-tal medarbetare. Läs gärna mer på hemsidan hydsupply.se.

Hydsupply behöver förstärkning av en lagerarbetare med placeringsort Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att sköta lagret vad gäller in och ut leveranser, uppackning av varor och stämma av mot fraktsedel. Du är den som håller ordning och reda på lagret, ser till att samtliga produkter finns på sin respektive plats. Vid behov beställer du hem och fyller på lagret. Då det finns möjlighet för kunder att besöka dig så är du den person som tar hand om kunden och tillhandahåller rätt produkt till kunden. Viss administration förekommer som är kopplade till lagret. Då detta är ett mindre lager jobbar du själv men har dina kollegor i samma lokal som är behjälpliga vid behov.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst har du tidigare arbetslivserfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du har en goddata vana och erfarenheter att administrera i affärssystem. Då det kan förkomma tyngre lyft så är det viktigt att du har en god fysik hälsa. Som person är du framåt och ansvarsfull samt har lätt att samarbeta med andra människor.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/fast lön

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök i form av cv och personligt brev redan idag, dock senaste 2019-05-03. Ansökan hittar du på www.onepartnergroup.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup Örnsköldsvik, 0660-689 602.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (9 dagar kvar)