Drivna administratörer till kund i Örnsköldsvik

Drivna administratörer till kund i Örnsköldsvik

Nu söker vi flera administratörer till vår kund i centrala Örnsköldsvik med tilltänkt start i slutet av augusti -19. Det här jobbet passar dig som brinner för kundservice, är snabblärd och har viljan att ge det lilla extra.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta kundservice över telefon, både inringande och utringande samtal. Vidare innefattar jobbet olika typer av ärendehantering samt allmän administration. Vi söker både dig med tidigare erfarenheter av administration men även du som söker nya utmaningar och en ny inriktning på din karriär.

Din profil
Du som söker har en relevant gymnasieutbildning och är en van datoranvändare som behärskar hela Office-paketet. Har du erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och/eller utbildning inom service och administration är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är social, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta med service och är inte rädd för att ta för dig. Vidare trivs du i miljöer med ständig interaktion med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning, start i slutet av augusti.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Ann Nordgren, 0660-689 600, ann.nordgren@onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)