Rostskyddsmålare till MPA i Själevad

Rostskyddsmålare till MPA i Själevad

MPA Måleriproduktion Norrland AB (MPA) i Örnsköldsvik jobbar med ytbehandlingar så som blästring och målning inom tungt rostskydd och detaljmåleri i egna lokaler i Själevad. MPA är specialiserade på rostskyddsmålning och industrilackering för många olika typer av industriella produkter och större fordon. Kunderna är allt från den lilla lokala till globala industrikoncerner. I Själevad jobbar nu 35 personer i produktionen.

MPA behöver nu förstärka sin produktion med en rostskyddsmålare. Du kommer att ingå i ett härligt gäng där man hjälper varandra och strävar efter att alltid göra sitt bästa.


Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av rostskyddsmålning och blästring av större och mindre objekt. Det kan under perioder förekomma arbete på annan ort.

Vem är du?

Erfarenhet av rostskyddsmålning och eller industrilackering. Meriterande är om du har god kännedom om sprutteknik, färger och dokumentation i samband med rostskyddsmålning. Har du truck och traverskort samt härdplastutbildning är det ett plus.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, flexibel och ordningsam. Vidare bör du vara ansvarsfull och du trivas med att arbeta både självständigt och i grupp.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön.

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2020-02-29. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se