Elektronikmontör till kund i Örnsköldsvik

Elektronikmontör till kund i Örnsköldsvik

Vår kund är ett välmående företag som har sin produktion i Örnsköldsvik. Företaget är en stor aktör på marknaden som värdesätter kvalité och noggrannhet högt. Kunden har nu en ökad orderingång och vi söker därför en elektronikmontör för att förstärka deras produktion.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar främst lödning, lättare teknisk montering av små komponenter samt test och felsökning.

Din profil

Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, gillar högt tempo och har en bra fingermotorik. Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är lugn och sansad, trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Gymnasieutbildning med inriktning elektronik/teknik, tidigare erfarenhet av ritningsläsning, samt löd certifikat 5115 och 5117 är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningsomfattning

Heltid. Start enligt överenskommelse.

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid, skiftgång kan förekomma. Fast lön.

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2020-02-14. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Ann Nordgren
Telefon 0660689604
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se