Onepartnergroup Örnsköldsvik söker nu dig som vill jobba som inköpare hos vår kund. Du kommer att ha et flexibelt arbete med många kontaktytor både internt och externt.  
Placeringsort Örnsköldsvik 

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att ansvara för inköp inom transporter och resor. 
Några av dina arbetsuppgifter:

  • Ansvara för upphandlingar
  • Skapa offerter och avtal
  • Skapa inköpsordrar och fakturor
  • Övrig administration 
Din profil

För att passa som inköpare behöver du vara noggrann och tydlig samt arbeta strukturerat. Du bör ha en utbildning inom inköp och /eller ekonomi och gärna erfarenhet från inköpsarbete i ett industriföretag. Har du jobbat med inköp mot frakter, resor och transportbokningar så är det mycket meriterande men inget krav. Du är van att jobba i affärssystem och är en van dataanvändare i ffa Office programmen.  Ett krav är att du kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Anställning om 1,5 år som uthyrd konsult. 

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Du skickar in din ansökan i form av CV och Personlig Brev via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-12-12.
Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail. 

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se