Site Manager till HydraSpecma Component

Site Manager till HydraSpecma Component

Om HydraSpecma Component
HydraSpecma Component AB ingår i HydraSpecma som är nordens största aktör inom hydraulikbranschen med en omsättning på över 2 miljarder SEK, och sysselsätter fler än 1 200 människor. Hos oss får du jobba med de starkaste varumärkena och de duktigaste leverantörerna i branschen. HydraSpecma utvecklar, tillverkar och marknadsför applikationsanpassade hydrauliska system & komponenter för tillverkande industri, processindustri och eftermarknad. HydraSpecma Component erbjuder allt från enskilda hydraulikkomponenter till kompletta hydraulik-, rör-, slang- och ledningssystem samt service på den svenska marknaden. HydraSpecma Component omsätter ca 350 MSEK och har ca 120 medarbetare. Läs mer på hydraspecma.com

HydraSpecma har över 100 års erfarenhet och kunskap och är en väletablerad aktör inom hydraulik och här finns goda möjligheter till variation och utveckling och för att driva initiativ. Beslutsvägarna är korta och vi strävar efter att tillsammans nå målen och månar om varandra. Hos oss får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras.

Till HydraSpecma Component i Örnsköldsvik kommer företagskunder då de behöver hjälp. I Örnsköldsvik finns butik, lager och produktion i ändamålsenliga lokaler på Karosserivägen.

HydraSpecma Component söker nu en Site Manager med placeringsort Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Site Manager kommer du att driva HydraSpecma Component i Örnsköldsvik. Det är en fri roll med stort ansvar, organisatoriskt rapporterar du till HydraSpecma Components försäljningschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Resultat och budgetansvar för siten i Örnsköldsvik
  • Driva försäljningsarbete mot befintliga och nya kunder
  • Arbetsmiljö- och personalansvar
  • Optimering av verksamheten genom förbättringsarbeten
Din profil
För att lyckas bra i denna roll har du har troligen teknisk akademisk utbildning och arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Ett krav är att du tidigare haft personalansvar och trivs med det samt att du har flera års erfarenhet av B2B försäljning, förhandlingar och avtalshantering gärna mot industrisegmentet. Som person har du en god kommunikationsförmåga och hanterar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Att göra affärer och utveckla både organisationen och dina medarbetare är viktigt för dig.

Du har en god datamognad.
Körkort B är ett krav.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma Component med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personlig brev via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660–689 602 på OnePartnerGroup. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660 - 68 96 02
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?