Operator Shift

Operator Shift

Responsibility
Vill du ha en ansvarsfull tjänst i en global koncern med placeringsort Örnsköldsvik?

Önskar du arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team som operatör på Nouryon?

Då kan det vara dig vi söker!

Vid vår enhet i Örnsköldsvik, som tillhör Performance Additives, producerar vi tillsatsmedel till färg och byggmaterial. Vår huvudprodukt är Bermocoll, vilken fungerar som förtjockningsmedel i vattenbaserad färg eller som vattenbindande medel i bruk. Tillverkningen av cellulosaderivat är högt automatiserad, säkerhet, miljö och kvalitet är högt prioriterade områden och föremål för ständigt utvecklingsarbete. Vi är 110 medarbetare på enheten.

Som operatör arbetar du tillsammans med vårt övriga team med att övervaka produktionsanläggningen och säkerställa optimal drift. Arbetstiden är dagtid för att övergå till skiftgång.

Om tjänsten
Som processoperatör samarbetar du med skiftgående operatörer, dagtidsoperatörer, underhåll och produktionsledning. I tjänsterna ingår deltagande i utveckling och förbättringsarbete. Du kommer att utföra tillsyn på utrustningen enligt våra interna säkerhetsrutiner. Tjänsten innebär också dokumentation av data, tillgänglighetsuppföljning samt driftstörningar och annan viktig information.

Vi fokuserar på att nå hög produktivitet i alla led där arbete inom Hälsa, Säkerhet och Miljö är en förutsättning.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
 • Utföra analyser på batcher
 • Upprätta blandningsorder utifrån analyserade batcher
 • Medverka vid grundorsaksanalyser
 • Upprätthålla produktionen enligt produktionsplan
 • Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
 • Genomföra och utföra operatörsavslösningar
 • Ta fram och dokumentera standardiserade arbetssätt
 • Delta i förbättringsarbete genom bland annat att utföra ronder och riskanalyser

Kvalifikationer
 • Avslutad gymnasieutbildning, 3-årig teknisk eller naturvetenskaplig, gärna inom processindustri
 • Meriterande om du har erfarenhet från processindustri och erfarenhet av skiftarbete
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är duktig på att samarbeta samt har förmågan att se helhetsperspektivet för att kunna agera proaktivt. Vi tror att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann då verksamheten är komplex med högt ställda säkerhetskrav.

Som person är du lyhörd och villig att ständigt lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till "Best practice".

Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Ytterligare information
Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till 31dec 2020. Du är placerad på vår site i Örnsköldsvik och rapporterar till Continuous Improvement Manager.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta recruiting.se@nouryon.com

För mer information om tjänsterna, vänligen kontakta Continuous Improvement Manager, Eva Hultin Nilsson, 070-286 90 91.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Talent Resourcing Partner, Sara Svanbäck, 070-286 95 77.

För fackliga frågor, vänligen kontakta Kent Eriksson, IF Metall 0660-753 17

Välkommen med din ansökan!

Om Nouryon
Branscher världen över är beroende av vår viktiga kemi inom tillverkningen av vardagliga produkter som papper, plast, byggmaterial och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i våra anställdas engagemang och vårt gemensamma engagemang för säkerhet, hållbarhet och öppen innovation har vi etablerat en världsklass verksamhet och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi arbetar i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.