Maintenance and Project Engineer

Maintenance and Project Engineer

Responsibility

Vill du vara en nyckelperson inom projekt och investeringar?

Vill du leda anläggnings investeringar och ha ett stort fokus på projektledning?

Då kan du vara vår nya Teknik och Projektingenjör!

Om tjänsten
Som Teknik och Projektingenjör har du övergripande ansvar för enhetens tekniska projekt. Du håller ihop projekten, kommunicerar med olika samarbetspartner och leder olika discipliner inom projekten. Du ansvarar för allt från förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning.

I rollen så arbetar du nära produktionen och medverkar tillsammans med övriga discipliner inom Teknik och underhåll till att verksamheten utvecklas så att produktionen säkerställs.

Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull roll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla projektarbetet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Du verkar som projektledare och montageledare vid projekt och ombyggnationer i anläggningen.
  • Medverkar för att verksamheten bedrivs i enlighet med Nouryon's kortsiktiga och långsiktiga investeringsplaner samt att policys, lagar, villkor och åtaganden inom QHSE-området efterlevs.
  • Ansvarar för avtal och kontrakt med entreprenörer och konsulter, samt kontakten med de konsulter/entreprenörer som anlitas vid projekt och modifikationer i anläggningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda projekt, du har lägst en högskoleexamen eller likvärdig kunskap och erfarenhet inom projektledning och/eller montageledning.

Du har goda kunskaper inom mekanik, meriterande är erfarenhet från liknande verksamheter såsom tekniska arbeten inom konstruktion, rör och tryckkärl.

Vi ser att du är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade situationer samt trivs med att lösa problem och nå resultat. Du drivs av att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet och du har ett resultatinriktat förhållningssätt.

Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter till att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer att rapportera till Teknik och Underhållschef.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Branthsson, Engineering and Maintenance Manager, +46 70 346 64 81.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70-286 95 77.

För fackliga frågor:

Unionen, Christer Wågström, +46 660 753 04
Sveriges Ingenjörer, Emma Thelander, +46 660 755 49
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Följ oss på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.