Stensättare sökes för uppdrag omgående i Örnsköldsvik

Stensättare sökes för uppdrag omgående i Örnsköldsvik

Har du erfarenhet av stenläggning och vill delta i ett spännande och fartfyllt projekt i Örnsköldsvik? Kan du dessutom börja per omgående och arbeta heltid fram till tidigast vecka 26? Perfekt, då är du välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Norrland Park & Marks räkning en stensättare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrland Park & Mark. Uppdraget är planerat att löpa fram till vecka 26 men kommer för rätt person med stor sannolikhet att bli förlängt och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrland Park & Marks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som stenläggare kommer du arbeta med anläggningsarbete och stenläggning. Du arbetar med olika mark- och grundarbeten och ingår i ett team där ni gemensamt arbetar mot att leverera i projektet mot uppsatt tid.

Stenläggningsarbeten omfattar exempelvis:
  • Kantsten
  • Gatsten
  • Sten- och betongplattor
Vi söker dig som

Har arbetslivserfarenhet inom stenläggning och talar svenska flytande. Du är tillgänglig att börja per omgående och kan arbeta heltid till minst vecka 26.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norrland Park & Mark. Du är flexibel, driftig och trivs med samarbete. Du kommer ingå i en projektgrupp där lagarbete är av vikt för att leverans ska uppnås. Du tar för dig, är självständig och har inga problem med att snabbt hoppa in i nya arbetsuppgifter där din resurs behövs.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Norrland Park och Mark är ett härnösandsbaserat företag som erbjuder service, byggnationer och vård av allt inom park och mark. Företaget har funnits sedan 2015 och är i dagsläget 11 anställda. Byggnationer av lekmiljöer, byggnationer av trädgårdsanläggningar, plattsättning, besiktning av utemiljöer och sprutsådd är en del av de serviceområden företaget erbjuder. Norrland Park och Mark arbetar till stor del mot skolor, dagis samt förskolor inom ovanstående områden.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.