Kvalitetschef till Nordic Flanges i Örnsköldsvik

Kvalitetschef till Nordic Flanges i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Konsultia rekryterar nu en kvalitetschef till Nordic Flanges AB i Själevad, Örnsköldsvik. Vi söker dig som vill bidra till att öka bolagets fortsatta tillväxt genom att utveckla och stärka kvalitetsarbetet inom bolaget som tillverkar smidda rostfria flänsar.
I din roll som kvalitetschef kommer du att ansvara för områdena kvalitét, miljö, brandskydd samt arbetsmiljö där implementering, underhåll och förbättring av kvalitetsledningssystemet är centrala delar. Du kommer även att ansvara och leda interna och externa revisioner inom området.
Du ska säkerställa att organisationen uppfyller kraven i ledningssystemet och främja att ett tillräckligt stort antal medarbetare har lämplig kunskap och erfarenhet av området. Vi tror att du kommer spela en viktig roll i företagsledningens gemensamma arbete att gå mot en kultur av ständiga förbättringar och ser gärna att du har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt inom tillverkningsindustrin. Du kommer även att vara ansvarig för en konstruktiv och förtroendeskapande hantering av reklamationer och klagomål från kunder.
Du rapporterar till företagets VD och har ett personalansvar för två medarbetare som går under kvalitetsavdelningen.

Vill du anta en fri roll i att utveckla arbetsprocesser, verktyg och nödvändig struktur för att säkerställa effektiva arbetsprocesser, nöjda kunder och därmed god lönsamhet. Ta tillfället att söka denna spännande tjänst!

Din profil

I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är angelägen om att ta ansvar och nå resultat! Vi söker dig som tidigare arbetat med kvalitets-, revisions- och förbättringsarbete. Gärna inom våra certifieringsområden och standarder
  • ISO 9001 :2015
  • PED 2014/68/EU
  • ISO 3834-2 :2005
  • ISO 14001 :2015
  • EN 1090-2 :2008+A1 :2011
Läs gärna mer om våra godkännanden på http://nordicflanges.com/godkannanden/

Kanske känner du nu att du vill ta ett kliv emot en chefsroll inom detta område Vi ser gärna att du är högskoleingenjör inom lämpligt område eller bär motsvarande erfarenhet från liknande verksamheter inom industrin, meriterande är kunskaper inom metallurgi, i synnerhet materiallära.

Då ditt ansvarsområde kommer ligga i att säkerställa vårt kvalitetsarbete på flera plan, behöver du vara trygg i att kunna säga ifrån och att inte vara rädd för att ställa krav. Du har ledaregenskaper, är drivande och inspirerande och engagerar dig naturligt i din och andras utveckling.

Du har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer att arbeta mot gemensamma mål och ha många kontaktytor inom och utanför organisationen. Du är proaktiv och ditt arbetssätt präglas av struktur. Du har ett stort engagemang och förmåga att identifiera nyckelinsatser som driver förbättringsarbete åt rätt håll. Din engelska i tal och skrift är god.

Övrig information

För den här rekryteringen samarbetar Nordic Flanges med Konsultia, vald kandidat blir anställd av Nordic Flanges. Välkommen med din intresseanmälan bestående av CV och personligt brev via Konsultias hemsida http://konsultia.se/annonser/1331/ senast den 28 april 2019. Urval och intervjuer kommer påbörjas under ansökningstidens gång så ansök gärna så snart du kan. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Konsultia Andreas Widmark, 072-517 26 12 eller andreas@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Widmark
Telefon 072-5172612
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Flanges är sedan 40 år tillverkare av flänsar och idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Nordic Flanges vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet.

Nordic Flanges huvudkontor är beläget i Örnsköldsvik och de tre produktionsanläggningarna med försäljningskontor finns belägna i Själevad, Örnsköldsvik, Kronoby samt Kalaioki, Finland.

Nordic Flanges Group har ca 110 anställda och årsomsättningen uppgår till drygt 221 miljoner SEK. Nordic Flanges Group AB är registrerat på First North. Mer information finns på www.nordicflanges.com

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se