Kvalitetstekniker till Nordic Flanges Örnsköldsvik

Kvalitetstekniker till Nordic Flanges Örnsköldsvik

Nordic Flanges är en tillverkare av både smidda industrikomponenter och smidda och svetsade flänsar och är idag en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Nordic Flanges vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet.

Nordic Flanges AB kontor och produktionsanläggning är beläget i Örnsköldsvik. Inom gruppen finns ytterligare två produktionsanläggningar i Kronoby samt Kalajoki, Finland.

Nordic Flanges Group rekryterar nu en Kvalitetstekniker till verksamheten i Örnsköldsvik.

Din roll

Som kvalitetstekniker på Nordic Flanges kommer du att vara direkt underställd kvalitetschefen. Dina arbetsuppgifter kommer att sträva mot att utveckla kvalitetsprocessen, dess metoder och verktyg. Du kommer även att ha en ledande roll kring kvalitetsarbetet i form av teamledare.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Stödja hela organisation i kvalitets- och miljöfrågor
  • Stödja kunderna och leverantörer i kvalitetsfrågor
  • Dokumentera avvikelser och aktivt jobba med att följa upp dem tills stängning
  • Fungera som tekniskt stöd till Sales Team gällande kvalitet / standarder
  • Driva, planera och genomföra förbättringsprojekt
Vem söker vi?

För att lyckas bra i detta arbete söker vi dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt har du införskaffat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom PPAP, PFMEA, SPC.

Arbetsuppgifterna kräver en bred yrkeserfarenhet, gärna 3 - 4 år, från liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet kopplat till metallurgi, maskinbearbetning, testning och mätning. För rätt person finns det möjlighet att Nordic Flanges bistår med utbildning.

Då du kommer att ha en teamledarroll är det meriterande om du redan tidigare haft ansvaret att leda en grupp.

Som person är du positiv, noggrann, lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Då du kommer att ha många interna och externa kontakter förutsätter det att du har en god social förmåga och trivs i sociala sammanhang. Du kommunicerat obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Du besitter goda administrativa egenskaper och är van att jobba i affärssystem.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Nordic Flanges med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev via onepartnergroup.se. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660-689 602 på OnePartnerGroup.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se