Kvalitetschef till Nordic Flanges

Kvalitetschef till Nordic Flanges

Nordic Flanges Group är en ledande leverantör av industriflänsar i Norden. Företaget tillverkar och lagerhåller flänsar i rostfria stål, kolstål, aluminium och titan. Företagets vision är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på deras hemmamarknader och vid export i och utanför Norden och kvalitetsmålet är leveranssäkerhet.

Nordic Flanges Group har ca 110 anställda och årsomsättningen uppgår till drygt 200 miljoner SEK. Nordic Flanges Group AB är registrerat på First North. Huvudkontoret är beläget i Örnsköldsvik där en av tre produktionsanläggningar finns, övriga två produktionsanläggningar finns i Finland.

För mer information besök www.nordicflanges.com

Nordic Flanges söker nu en Kvalitetschef med placeringsort Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bidra till att öka Nordic Flanges fortsatta tillväxt genom att utveckla och stärka kvalitetsarbetet inom bolaget. I befattningen som kvalitetschef, ingår att verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner där du kommer att ansvara för områdena kvalitét, miljö, brandskydd. Även arbetsmiljö där implementering, underhåll och förbättring av kvalitetsledningssystemet är centrala delar. Du kommer även att ansvara och leda interna och externa revisioner inom området.

Som kvalitetschef ansvarar för att underhålla och utveckla företagets ledningssystem samt att arbetet sker enligt Nordic Flanges ISO 9001:2015 standard. Vidare ansvarar du för att underhålla samt utveckla befintliga och nya godkännanden. Vilka som gäller hittar du på: nordicflanges.com/godkannanden.

Du kommer dagligen att jobba med:
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete SAM
  • Systematiskt brandskyddsarbete SBA
  • Skyddsronder och tillbudsrapportering
  • Reklamationshantering (rutiner och ständiga förbättringar)
Vi tror att du kommer spela en viktig roll i företagsledningens gemensamma arbete att gå mot en kultur av ständiga förbättringar och ser gärna att du har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt inom tillverkningsindustrin.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Din profil

Du som söker har goda kunskaper i miljöarbete och goda kunskaper om lagar som gäller kring miljö och arbetsmiljö. Du har tidigare arbetat med kvalitets-, revisions- och förbättringsarbete, gärna inom Nordic Flanges certifieringsområden och standarder:
  • ISO 9001 :2015
  • PED 2014/68/EU
  • ISO 3834-2 :2005
  • ISO 14001 :2015
  • EN 1090-2 :2008+A1 :2011
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör inom lämpligt område eller bär motsvarande erfarenhet från liknande verksamheter inom industrin, meriterande är kunskaper inom metallurgi, i synnerhet materiallära.

Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor inom och utanför organisationen. Du är proaktiv och ditt arbetssätt präglas av struktur. Du har ett stort engagemang och förmåga att identifiera nyckelinsatser som driver förbättringsarbete åt rätt håll. Vidare är du trygg i att kunna säga ifrån och att inte vara rädd för att ställa krav. Du har ledaregenskaper, är drivande och inspirerande och engagerar dig naturligt i din och andras utveckling.

Ett krav är att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Ansökan till jobbet gör du via onepartnergroup.se genom att skicka in cv och personligt brev. Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag dock senast 2021-06-03. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup Örnsköldsvik 0660-689 602.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se