Säljare

Säljare

För att utveckla vårt team på Mio Örnsköldsvik söker vi nu en driven säljare som med en fokuserad inställning och ett flexibelt förhållningssätt vill vara med och driva vår butik mot våra gemensamt uppsatta mål.

Som säljare arbetar du ständigt för att kunna leverera bästa möjliga köpupplevelse till våra kunder. Du har ett kundorienterat perspektiv och en stark känsla för service, vilket tillsammans med ditt passionerade driv för försäljning gör att du förstår vad som bidrar till en god köpupplevelse och därmed vad som driver affärer till avslut.

I arbetsuppgifterna som säljare ingår, förutom att ha fullt fokus på kund och försäljning, även att bemanna kassa/kundtjänst, monteringsarbete, kampanjarbete samt uppackning av varor.

Vi söker dig som:
  • Älskar att sälja och är målfokuserad
  • Har förmågan att förstå våra kunders önskemål och driva affärer till avslut
  • Har intresse för möbler och heminredning och att följa trender inom området
  • Har goda IT-kunskaper och datorvana
  • Vill arbeta med att skapa goda och långsiktiga kundrelationer
  • Är stresstålig och har ordningssinne
  • Är flexibel och har viljan att ta i när det behövs
  • Har dokumenterad säljerfarenhet och har förmåga att hantera olika typer av kunder
Tjänsten är tillsvidare på 100% och innefattar kvälls- och helgarbete. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt, utvecklande och utmanande arbete! I allt vi gör strävar vi efter kvalitet, affärsmässighet, personlighet och stilsäkerhet. Vår ambition är att ge våra kunder marknadens bästa service.

Är du beredd att anta denna spännande utmaning, är du välkommen att sända din skriftliga ansökan med CV och personligt brev, via ovik@mio.se. Märk din ansökan med säljare. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 18/8 2019.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Mio
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mio.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.