Örnsköldsvik söker elektriker

Örnsköldsvik söker elektriker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi söker erfarna elektriker med flera års vana från självständigt arbete. Är det dig vi söker?

Midroc Electro söker förstärkning till Örnskölsvik. Våra kunder finns i dag inom industrin och vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar. Som elektriker hos oss blir dina främsta arbetsuppgifter att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar.

Vi söker dig som är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete i industriell miljö. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder samt planering och bokning av eget arbete. Att du har el-utbildning i grunden, ECY cerfitikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet och meriterande om du har erfarenhet från industrimiljö. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

Vår gemensamma företagskultur är viktig för oss. Vi sammanfattar vår Midroc-kultur så här: Vi vet våra mål; Vi gör som vi säger; Vi har en öppen dialog; Vi skapar resultat och utveckling; Våra medarbetare är vår viktigaste resurs där vi utvecklar och engagerar våra medarbetare utifrån hennes eller hans förutsättningar samtidigt som vi skapar en god arbetsmiljö.

Om det vi erbjuder:
Förutom att du får grymma kollegor hos oss så kommer du även att få förmåner som på olika sätt bidrar till en bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
Låter det som en miljö du vill jobba i? Ansök snarast, intervjuer och urval sker löpande
När du kommer in till oss kommer du att märka att vi är ett glatt gäng som tycker det är viktigt att må bra och ha kul på jobbet. Det märks bland annat genom att vi bryr oss om varandra, vi tar ansvar och hjälps åt. Dessutom råder det ordning och reda hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta avdelningschef Ulf Hållberg 070-577 04 24

Vi ser framemot att höra från dig!

** Till rekryterings- och bemanningsföretag ber vi er att inte höra av er. Vi har gjort vårat val av rekryteringsvägar. **

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll.

Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.