Säljare / Försäljningsingenjör

Säljare / Försäljningsingenjör

Säljare / Försäljningsingenjör

med byggbakgrund till Umeå / Örnsköldsvik med omnejd

Byggma Group är ett expansivt bolag som tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva tekniska lösningar för byggbranschen. Marknaden är Sverige samt stora delar av Europa. Vi är en av Skandinaviens största leverantörer av byggmaterial, med produkter för golv, vägg och tak. Läs gärna mer på www.byggmagroup.se

Vi söker nu dig som är redo att axla rollen som vår ambassadör i norra Sverige.

Befattningsbeskrivning

Du kommer att aktivt driva marknadsföring och försäljning av Byggmakoncernens hela utbud av produkter och tjänster genom kundbesök, mässor mm. Du har ett eget ansvar gällande planering och genomförande av erforderliga försäljnings- och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta mål på distriktet och för företaget som helhet. I din portfölj ingår förutom Masonite Beams, även Huntonit och Forestia.

Distriktet sträcker sig från Uppsala i söder till Kiruna i norr. Du kommer att vara på vårt kontor ca en dag i veckan, resten av tiden är du ute hos dina kunder. Tjänsten innebär ca 80 övernattningar per år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för, sälja till och vidareutveckla relationen med befintliga kunder, främst hustillverkare.
  • Tillsammans med vår tekniksupport stötta och driva våra kunders utveckling framåt.
  • Identifiera och kontakta nya kunder inom distriktet.
  • Planera och genomföra produktutbildningar.
  • Du förväntas delta i mässor och kundevent.
Din profil

Som person är du "framåtlutad" och alltid på tårna. Du har kunskap inom husbyggnation och gillar tekniska utmaningar. Du är van att ha hög närvaro hos kunden och dennes kunder. En av dina viktigaste egenskaper är att du är en "social talang" som höjer sig över mängden...

Vi erbjuder
Ett omväxlande, fritt och utmanande arbete hos ett av Europas ledande leverantör av byggmaterial. Vi vet att våra möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Därför är det viktigt för oss att stimulera personlig utveckling. Dina begränsningar sätts av dig själv och möjligheterna till en framgångsrik karriär är goda!!Utöver de mjuka värdena så erbjuder vi marknadsmässig lön, tjänstebil, dator, telefon och säljverktyg. Ditt nya kontor ligger i nybygda och moderna lokaler precis vid Östersjön. Kanske har vi den bästa utsikten i norra Europa?

Dina nya arbetskamrater väntar på dig!!!Vi pratar med Stefan Öijerholm


Hej Stefan! Du jobbar som Försäljnings- och Marknadschef här på Byggma Group. Hur länge har du varit i branschen?

Det blir snart 10 år.

Ni letar just nu efter en Säljare, vilken bakgrund eller kunskap tycker du man bör ha för att lyckas?

För att lyckas i rollen så bör man ha kunskap om hur man bygger och konstruerar hus. Kanske har man jobbat som arbetsledare eller projektledare inom bygg. Eller varför inte en byggnadsingenjör som vill erövra världen tillsammans med oss.

Varför tycker du att man skall söka sig hit till er?
Byggma Group är en internationell koncern med oändliga karriärmöjligheter, inte bara i Sverige. Vi tillför ett mervärde för våra kunder som också uppskattar vår närvaro. Sen har vi ju riktigt roligt tillsammans...

Kontakt:

Vill du veta mer om jobbet och företaget är du välkommen att höra av dig till mig, Stefan Öijerholm som är Försäljningschef och Marknadschef på Byggma Group, telefon: 076-72 34 293.

Sökord: Säljare, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Byggsäljare, Försäljningsingenjör, Projektledare, Arbetsledare, Regionsäljare, Sales, Field Sales
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!