Servicetekniker till Örnsköldsvik

Servicetekniker till Örnsköldsvik

Vi söker nu efter fler servicetekniker med placeringsort i Örnsköldsvik med omnejd.

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av de flesta maskiner för metall-plåt- & träbearbetning inom verkstadsindustrin, som bland annat Okuma, Doosan och Mazak. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

I denna tjänst utgår du från hemmet, körkort B är därför ett krav.

Detta är den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa och har ett genuint intresse av människor, teknik och service. Vi söker dig som vill arbeta med service av avancerade verktygsmaskiner och din utbildning och erfarenhet är därför inriktad på mekanik, hydraulik, pneumatik, el och elektronik.

Som person är du en problemlösare som trivs med att ta egna initiativ och beslut. Du arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan redan idag. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Malin Ahlqvist
Telefon 0660-266576
Email Mejla Malin Ahlqvist
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskincentrum.com
Sista ansökningsdag 21 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskincentrum har sedan starten 1999 erbjudit verkstadsindustrin service & underhåll av maskiner för metall-plåt- och träbearbetning. Vi är en märkesoberoende servicepartner med ett nära samarbete med flertalet ledande maskinleverantörer. Vår affärsidé är att erbjuda verkstadsindustrin marknadens mest attraktiva samarbetspartner, därför strävar vi alltid efter att ha högsta möjliga kompetenser, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen. Maskincentrum är ett lokalägt bolag som ägs av NAJT Holding AB. I koncernen finns det även 2 systerföretag, Trekomp Maskinservice AB & Tryckluftcenter i Norrland AB. Vill du läsa mer om Maskincentrum så besök maskincentrum.com.