Konsultchef Örnsköldsvik

Konsultchef Örnsköldsvik

Vill du jobba i ett grymt entusiastiskt team i en verksamhet som gör verklig skillnad för både företag och individ? Vi brinner för att matcha, samarbeta, nätverka och nå resultat!

Lernia bemanning söker konsultchef till sin nya verksamhet i Örnsköldsvik. Vi är ett gäng drivna personer vars passion är att hjälpa företag med deras viktigaste resurs, nämligen personalen. I samma veva så hjälper vi även folk att hitta nya arbeten och lära känna nya företag. Vi matchar och det tycker vi är grymt kul. Vårt glada team består av kollegor på våra platskontor i Umeå, Skellefteå och Piteå/Luleå. Vi kickar igång dagen med att träffas via nätet varannan morgon, samarbetar inom teamet, hjälper och peppar varandra. Träffas emellanåt fysiskt för lite utbyte av idéer och för att fira våra framgångar. Och vi nöjer oss inte med det, vi samarbetar intensivt med våra värdefulla nätverk som inkluderar våra stödfunktioner inom Lernia, Lernia Utbildning, Lernia Matchning och andra aktörer inom utbildning och på arbetsmarknaden som har morgondagens kandidater.

Rollen

Arbetet som säljande konsultchef hos Lernia Bemanning är ett komplext och kommunikativt arbete. Det kan grovt delas upp i några olika arbetsområden:
  • Kunduppföljning och utveckling
  • Säljarbete
  • Rekrytering
  • Personalansvar
  • Administration
Det är helt enkelt ett omväxlande och självständigt arbete.

Formell kompetens

Vi söker dig som vill:
  • Bygga och utveckla nätverk i näringslivet. Utåtriktad och uppsökande verksamhet
  • Starta upp och sköta nya uppdrag
  • Matcha kandidater mot behov
  • Driva ditt ansvarsområde entreprenörslikt som om det vore ditt eget företag
Vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas är att man är alert, målinriktad, har servicekänsla, är social, nyfiken, lyhörd, kreativ och har helhetssyn. Ju fler av dessa egenskaper och erfarenhet du har desto större förutsättningar för att lyckas. Har du jobbat inom bemanning och mot andra företag så är det stor fördel men vi ser också att man kan har relevanta erfarenheter även verkat inom andra branscher.

Personliga egenskaper

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha intresse av att driva och utveckla affärer, sälja, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande, kvalitetsmedveten, prestigelös och socialt genomslagskraftig. Du är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du gillar att arbeta i en vardag där ingen dag är den andra lik samt att du har god administrativ förmåga.

Både våra kunder och medarbetare vill att du ska vara pålitlig, affärsmässig och behandla människor utifrån ståndpunkten att alla människor är lika värda

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid dagtid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Örnsköldsvik.

Ansökan/kontakt/tillträdesdag

Sök så snart som möjligt då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så kontakta Jan Engblom på 072-254 11 11 eller jan.engblom@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. 2021 fick 15 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.