Teknisk Säljare till Lättelement

Teknisk Säljare till Lättelement

Lättelement behöver förstärkning till marknadsavdelningen och söker därför en Teknisk Säljare till Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk säljare på Lättelement jobbar du nära kunderna för att utreda deras förfrågan, ta fram underlag och skicka offert. Du har ett operativt arbete där du bidrar med din kunskap genom hela projektet. Du har mycket kontakt med entreprenadföretagen och även med föreskrivandeleden (arkitekter och konstruktörer). Du jobbar med olika typer av projekt, både stora och små, och de flesta kunderna är kända hos Lättelement sedan tidigare.

Lättelement är ett familjärt företag med snabba beslutsvägar där Du kommer att ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Resor och övernattningar på annan ort förekommer då kunderna är utspridda över Sverige och Norge.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen, kanske har du arbetat som arbetsledare eller platschef. Som person är du lösningsfokuserad, innovativ och affärsmässig. Du trivs i kontakten med andra människor och har en god social förmåga.

Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande.

Du har en god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev dock senast den 9/6 2020. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten.

Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna mer om Lättelement på deras hemsida.