Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på.

På Lättelement spelar varje medarbetare en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Vi söker dig som kommer till jobbet med ett driv av att skapa affärer, vara lyhörd, affärsdriven och positiv med intresse för teknik och byggbranschen. Du kommer till ett familjärt företag med snabba beslutsvägar. Du ingår i ett prestigelöst team med högt i tak där vi tillsammans hjälps åt för att nå vårt gemensamma mål. Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Om jobbet

Som Säljare på Lättelement jobbar du nära kunderna för att utreda förfrågan, ta fram offerter och skapa avtal. Du kommer också att söka upp nya kunder och projekt där ambitionen är att vår produkt blir föreskriven. Det är ett aktivt, engagerat arbete där du bidrar med din kunskap genom hela projektet. Du har tät kontakt med entreprenadföretagen samt arkitekter och konstruktörer.

På Lättelement handskas du med olika typer av byggprojekt, både stora som små, enkla och komplicerade. Du säljer en produkt som är välrenommerad och till din hjälp har du en organisation med bred kompetens inom bygg och teknik.

Många kontakter med kunderna och övriga intressenter sker idag via teams men resor och övernattningar på annan ort förekommer då kunderna är utspridda över Sverige och Norge.

Marknadsavdelningen består idag av 6 st säljare och en marknadskoordinator. Varje säljare ansvarar för sina egna kunder och tillhörande projekt men vår strävan är att vi tillsammans uppnår det gemensamma målet, vilket är god lönsamhet men framför allt nöjda kunder. För att skapa de bästa förutsättningarna så hålls kontinuerliga möten veckovis där man bland annat stämmer av situationen för respektive säljare.  

Din profil

Då du kommer att vara Lättelements ansikte utåt ser vi att du är social och trivs i sociala sammanhang. Att du värdesätter god och personlig service samt har en god förmåga att skapa nya kontakter och bibehålla dem. För att lyckas med denna tjänst behöver du ha arbetslivserfarenheter från likande arbetsuppgifter. Ett krav är att du jobbat med B2B-försäljning tidigare. Vidare ser vi gärna att du har en god förhandlingsteknik och vana av att skriva offerter och avtal. Meriterande är kännedom och gärna arbetslivserfarenheter inom byggbranschen.

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad, orädd och innovativ. Du har en god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska. Ett krav är att du har körkort B. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail. 

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://lattelement.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se