Säljare med intresse för teknik

Säljare med intresse för teknik

Lättelement söker en driven säljare med intresse för teknik!

Vad erbjuder vi?

På Lättelement är vi inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Vi söker dig som kommer till jobbet för att både utveckla och utvecklas. Du kommer till ett familjärt företag med snabba beslutsvägar. Du ingår i ett prestigelöst team med högt i tak där vi tillsammans hjälps åt för att nå vårt gemensamma mål. Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Som Säljare på Lättelement jobbar du nära kunderna för att utreda deras förfrågan, ta fram offerter, söka upp nya kunder och projekt där vår ambition är att bli föreskrivna. Det är ett operativt arbete där du bidrar med din kunskap genom hela projektet. Du har mycket kontakt med entreprenadföretagen och föreskrivandeleden (arkitekter och konstruktörer). Jobbet innefattar olika typer av byggprojekt, både stora som små, enkla och komplicerade. Du säljer en produkt som är välrenommerad. Till din hjälp har du en organisation med bred kompetens inom bygg.

Resor och övernattningar på annan ort förekommer då kunderna är utspridda över Sverige och Norge.

Din profil

Då du kommer att vara Lättelements ansikte utåt så ser vi att du har en god försäljningsvana sedan tidigare främst inom B2B. Troligen har du jobbat med försäljning tidigare i arbetslivet. Det är meriterande med kännedom från byggbranschen, ett krav är dock att du är tekniskt intresserad och kunnig. Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och innovativ. Du är en social person som har lätt att skapa nya kontakter och bibehålla dem.

Du har en god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska. Ett krav är att du har körkort B.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev dock senast den 28/10 2020. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på.