Montageledare

Montageledare

Lättelement behöver utöka sitt montageteam och söker därför två Montageledare. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som montageledare hos Lättelement har du ansvaret för montaget ute hos slutkund. Du ansvarar för att samordningen av montaget sker enligt de riktlinjer som finns, samt har det arbetsledande ansvaret över den personal som är behjälplig vid montaget. Du kommer att agera som montageinstruktör för beställarens egna personal om det är dem som ska sköta montaget. Då kunder finns på olika orter i Sverige samt i Norge behöver du vara resbar och kunna hantera en del övernattningar. Vidare ansvarar du för att föra byggbok samt avvikelser och ändring-tilläggshantering. Vid tillfällen då montage ute hos kund inte är aktuellt ingår du i ordinarie personalstyrka i produktionen hos Lättelement.  

Din profil

Troligen har du arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har du erfarenhet av att hantera större montagearbeten är detta meriterande, likaså kunskaper inom byggledning och byggentreprenadverksamhet. Som person är du en duktig ledare som föregår med gott exempel och du är  lösningsfokuserad, har lätt att samordna en grupp och se helheten i projekten. Du har en god social förmåga och kommunicerar både på svenska och engelska. 

Du har en god datamognad och innehar Körkort B. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Anställning hos kund. Start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Fast lön

Övrig information

Välkommen med din ansökan genom att skicka in cv och personligt brev redan idag. Ansökan görs på www.onepartnergroup.se urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-12-31. Vid frågor, kontakta OnePartnerGroup på tel. 0660-68 96 00.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se! 

Sökord: Lättelement, montage, byggelement, arbetsledare, montageledare.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://lattelement.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se