Serviceinriktade administratörer till kund i Örnsköldsvik!

Serviceinriktade administratörer till kund i Örnsköldsvik!

Nu söker vi flera administratörer till vår kund i centrala Örnsköldsvik! Tycker du om att jobba med administration, samtal, ge service i världsklass samt jobba i ett driftigt team, då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering, försäljning samt allmän administration. Vi söker både dig med tidigare erfarenheter av administration men även du som söker nya utmaningar och en ny inriktning på din karriär.

Din profil
Du som söker har en relevant gymnasieutbildning och är en van datoranvändare som behärskar hela Office-paketet. Har du erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och/eller utbildning inom service och administration är det meriterande. Vidare är du kund och business orienterad med fokus på kundens behov. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är social, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta med service och är inte rädd för att ta för dig. Vidare trivs du i miljöer med ständig interaktion med andra människor. Du är van att jobba i team men fungerar bra självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Trivs Du med detta, är Du den vi söker!

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-10-10. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 10 okt (15 dagar kvar)