Nu behövs fler medarbetare till Lättelement - Är det dig vi söker?

Nu behövs fler medarbetare till Lättelement - Är det dig vi söker?

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se.

Lättelement behöver ytterligare förstärkning och vi söker därför träindustriarbetare till deras produktion i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos Lättelement ingår du i ett team som bygger olika byggelement. Produktionen sker i monteringslinor där varje team ansvarar för en del i konstruktionen.

Din profil
Som person är du händig, självgående och ansvarstagande. Du har med fördel god teknisk förståelse meriterande om du har vana av ritningsläsning. För att trivas med jobbet bör du ha god samarbetsförmåga och gilla att jobba i högt tempo. Praktisk erfarenhet inom bygg är en fördel. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska, både i tal och läsförståelse.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
2-skift måndag-fredag. Dagtider kan förekomma under vissa perioder.

Om oss
Kornboden - OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Välkommen med din ansök redan idag. Ansökan görs på www.kornboden.se/ledigajobb, sista ansökningsdag 2019-02-14. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren på tel. 0660-68 96 04 eller mail ann.n@kornboden.se.

Lättelement har fina anställningsförmåner och friskvårdsbidrag. Precis som i övriga byggbranschen är Lättelement en mansdominerad arbetsplats och vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 14 feb (22 dagar kvar)