Montör med utbildning inom el till Örnsköldsvik

Montör med utbildning inom el till Örnsköldsvik

Är du nyexaminerad inom el och letar nytt jobb? Då kan det här vara något för dig. Just nu söker vi el-utbildade montörer till vår kund i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Kunden är ett välmående företag som har sin produktion i Örnsköldsvik. De är en mindre aktör på marknaden och värdesätter kvalité, noggrannhet och tillförlitlighet högt. Arbetet kommer främst bestå av montering där kunskaper och utbildning inom el är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom el, installation och/eller automation. Vana att läsa ritningar och sedan montera efter dessa är ett plus.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, nyfiken och intresserad av montering. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-08-13. Vid frågor kan du kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Montering, montage, el, elmontör, ritningsläsning, elskåp
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 13 aug (52 dagar kvar)