Lagerarbetare på 50 % sökes till kund

Lagerarbetare på 50 % sökes till kund

Vi söker nu dig som kan och vill arbeta 50% på lager-godsmottagning hos vår kund i Örnsköldsvik.

Beskrivning:

Arbetet innebär att du tar emot och skickar de gods som kommer in till kunden. Du registrerar att godset kommit och du packar även upp godset.

Kvalifikationer:
Som person har du gott ordningssinne och ett driv att göra ett bra jobb. Vidare har du god datavana och uppskattar praktiskt arbete. Du är i god fysisk form och har möjlighet att lyfta godsen som kan vara lite tyngd i.

Inga förkunskaper krävs, det är dock meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Vidare har du möjlighet att arbeta ca 50 %.

Sysselsättningsgrad:
Deltid

Arbetstid och lön:
Dagtid, lön enligt överenskommelse

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2018-06-28.

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)