El-utbildad montör sökes till vår kund Malux Sweden AB

El-utbildad montör sökes till vår kund Malux Sweden AB

Malux Sweden AB är ett norrländskt entreprenörsföretag med huvudkontor i hjärtat av Höga Kusten - Örnsköldsvik. Vill du veta mer om Malux, vänligen besök www.malux.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med konfigurering av routrar, märkning av serienummer och packning av Malux produkter. Det kan även förekomma lagerarbete med in och utleverans av gods.
På sikt kommer du arbeta på teknikavdelningen med produktmontering, kablagearbete och även testning av reklamerade och returnerade produkter, exempelvis armaturer, telefoner mm.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, teknikintresserad och har en hög arbetsmoral.
Meriterande om du har gått 3-årigt elprogram eller har likvärdig erfarenhet.
Stort värde sätts på dina personliga egenskaper.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform
Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på Kornboden - Onepartnergroup i Ö-vik, för att sedan gå över i en anställning hos Malux om allting känns bra för båda parter.

Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt överenskommelse.

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)