Bussförare till vår kund i Örnsköldsvik

Bussförare till vår kund i Örnsköldsvik

Vår kund är ett välmående familjeföretag med Höga Kusten som bas. Deras verksamhet inkluderar allt från linjetrafik, skoltrafik, taxi och färdtjänst, gruppresor och expressbusstrafik. Ett av kundens viktigaste resurs är medarbetarna, en ledstjärna som genomsyrar hela verksamheten. Just nu behöver de förstärkning och vi söker därför en bussförare till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som busschaufför kommer du att köra både linje- och beställningstrafik. Det är ett flexibelt arbete med mycket kundkontakt och passagerarna innefattar alltifrån barn och ungdomar till idrottslag och pensionärer. Du kommer att vara företagets ansikte utåt i de körningar som du ansvarar för och därför är det viktigt att du har ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge resenärerna den bästa servicen. Vi ser det som en självklarhet att du framför bussen med bästa säkerhet och precision.

Din profil
Vi söker dig som är prestigelös i ditt sätt att arbeta och som gillar att se lösningar istället för problem, ingenting är omöjligt! Att samarbeta är viktigt för dig, och du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas. Periodvis är det ett högt arbetstempo och därför är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig till ändrade förutsättningar, samt kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press.

Vi söker dig som har D-körkort och YKB. Har du några års erfarenhet som busschaufför så är det meriterande. Som person är du ansvarsfull med hög servicekänsla och har en körstil som är trygg och vägvinnande. Du hanterar svenska språket väl och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön. Helg och kvällskörningar kan förekomma.

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2018-11-26. Har du frågor om tjänsten kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 26 nov (6 dagar kvar)