Svetsare för omgående uppdrag

Svetsare för omgående uppdrag

Dina arbetsuppgifter
  • Kunna byta och koppla upp svetsjiggar
  • Deltaga vid reparation och underhåll
  • Boka av material på flera produktionsorder samtidigt
  • Ladda automatiska jiggar
  • Kunna manuellsvetsning i jigg med TIG svets
Din profil

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega.

Vi önskar även att du
  • har B - körkort
  • har tillgång till egen bil
  • har truckkort
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundkunskaper i engelska.
Mer info
Kontaktperson Marie Berglund
Telefon 072-517 26 14
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker svetsare för uppdag hos kund i Örnsköldsvik

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se