Montörer till industrin i Örnsköldsvik

Montörer till industrin i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu flera montörer för uthyrningsuppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik. Det handlar om behov av flera duktiga medarbetare som vill arbeta med montage på lina. Våra kunder som söker medarbetare just nu finns inom tung-, elektronik-, massa- samt verkstadsindustrin. arbetsuppgifterna kan därmed variera beroende på vilket uppdrag det blir.

Din profil

Då flera av våra kunder går bra söker vi montörer med olika nivå på erfarenheter.
Vi ser gärna att du har arbetat med montering inom tillverkningsindustrin. Det är meriterande om du har verktygsvana men inte ett krav. Inom industrin är det dock alltid viktigt att du är noggrann och bra på att följa instruktioner.

Körkort B är ett krav

Viktiga personliga egenskaper är att du är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt.
Du är en social och utåtriktad person som kan arbeta självständigt men även i grupp.
Känner du att det här är något för dig?

Övrig information

Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan!
Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se