Frontendutvecklare till Komatsu Forest

Frontendutvecklare till Komatsu Forest

Dina arbetsuppgifter

I din roll som systemutvecklare kommer du att ha fokus på frontend för web och mobila applikationer. Ditt arbetsområde sträcker sig ofta från idé till färdig funktion. Du kommer att arbeta med att ta fram användarvänliga funktioner med högt kundvärde och hög kvalitet. Vi arbetar efter en agil metodik och i nära samarbete med andra såsom produktledare, teknikledare och användare. Våra system används idag av skogsbolag, maskinförare och servicetekniker över hela världen. En naturlig del av arbetet är att bli förtrogen med användarnas behov och att hela tiden ha med sig utvärdering av användbarhet och kundvärde i sitt arbete.
Hos oss ingår du i ett härligt gäng med bra gemenskap och gynnsam kultur där vi hjälper varandra att utvecklas. Vårt team spänner över alla kompetenser från elektronikutveckling, embedded-utveckling, windows-utveckling och web-utveckling. Det finns goda chanser att ta för sig och arbeta inom alla dessa kompetenser utefter verksamhetens behov. Vi är ett sant globalt företag och vi har nära samarbete med alla våra säljbolag ute i världen med snabb återkoppling från användare.

Din profil

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du engagerad, pålitlig och samarbetsvillig. Du är nyfiken på bra design och trivs att arbeta i team.
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik alternativt datavetenskap eller motsvarande. Vi tror att du har minst något års erfarenhet som systemutvecklare med fokus på frontend. Kompetenser som vi söker är Angular/Typescript, Javascript och/eller .NET/C#. Vi ser även med fördel att du har tidigare erfarenhet av arbete med UX/UI och GIS-lösningar och användning av geografiska data i webapplikationer.
Nationella och internationella kontakter ingår också som en naturlig del i arbetet vilket gör det viktigt att du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta, Andreas Christiansen på 0733-51 27 46 eller Emelie Wijk på 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 22 maj via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Med cirka 1 400 anställda och tillverkning i Sverige och USA är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskinstillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. Kundrelationerna världen över hanteras av egna säljbolag och återförsäljare.
Vill du arbeta med spännande och ny teknik i skogsteknologins absoluta framkant? Trivs du i en internationell miljö med frihet under ansvar och möjlighet att få arbeta med produktutveckling från ax till limpa? Utvecklingsteamet inom Komatsu Forest gör ytterligare satsningar inför framtiden. Inom vårt team för "Connected Products" utvecklas system för våra molnbaserade tjänster MaxiFleet och MaxiVision. Vi söker nu fler systemutvecklare till vårt team med bas i Umeå. Men om du vill arbeta ifrån någon annan plats är det helt okej med oss. Det viktigaste för oss är vem du är, och inte vart du befinner dig.